Hospital Care

Hospital Care

CARDIMED B.V. is al jaren een succesvolle internationale speler binnen de medische branche. Vanuit ons hoofdkantoor in Maastricht kunnen wij door onze ruime ervaring onze klanten de beste producten aanbieden, uiteraard met daarbij behorende goede en snelle service. Dit altijd tegen een redelijke prijs.

Binnen CARDIMED B.V. is de divisie Hospital Care opgericht, een betrouwbare en meedenkende partner voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

De divisie Hospital Care bestaat uit toegewijde en ervaren mensen in de medische branche met aandacht voor kwaliteit en service. Deskundig en met respect voor de mensen waarmee we werken, willen wij uw partner zijn die u voorzien in uw wensen en behoeften.

Vanzelfsprekend komt ons team u graag adviseren!

Belangrijke contactgegevens:

hospital@cardimed.nl Dhr Jesper Meijs, Chief Sales Officer

Binnen een aantal productgroepen heeft CARDIMED B.V. het exclusief distributieschap van A-merken

Rudolf

Al sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw maakt, ontwikkelt en produceert Rudolf Medical GmbH kwalitatief hoogwaardige chirurgische instrumenten. De kennis die generaties lang is doorgegeven wordt gecombineerd met de huidige technologie. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker een prettig hanteerbaar instrument in zijn/haar handen heeft.

Daarom zijn wij trots op het onlangs verworven partnerschap!

Vanaf 2017 is CARDIMED B.V. de exclusief dealer van Rudolf Medical in Nederland.

Vanzelfsprekend komt ons team u graag adviseren!