Over Ons

Het hoofdkantoor van CARDIMED B.V. is gevestigd in Maastricht. Vanuit hier streven wij ernaar om één van de grootste internationale spelers te zijn binnen de medische branche. Op dit moment bieden we een groot assortiment producten aan, waar Cardiologie, Neurologie, Orthopedie, Chirurgie, Tandheelkunde, Wondzorg en Sportzorg de belangrijkste divisies vormen van CARDIMED B.V.

We hebben al 25 jaar samenwerkingsverbanden met internationale medische fabrikanten en leveranciers wereldwijd. Door onze brede ervaringen binnen de medische branche kunnen we onze klanten de beste producten aanbieden samen met de beste en snelle service. Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die zich volledig inzetten om onze klanten een klantvriendelijk en professionele ervaring aan te bieden. CARDIMED B.V. staat voor professionaliteit, expertise, toewijding, kennis en kwaliteit. Ons doel is om een waardevolle adviseur en partner te zijn voor ziekenhuizen, medische klinieken en alle andere organisaties binnen de medische wereld.

Onze bedrijfsgroep bestaat uit verschillende bedrijven in Duitsland, Turkije, Verenigde Staten, Polen en Nederland. Onze producten gaan naar onze gewaardeerde klanten in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Uw voordelen:

CARDIMED B.V. biedt unieke klantervaringen:

  • Langdurige zakelijke relaties: gebaseerd op wederzijdse vertrouwen
  • Innovatieve producten: voortdurende vernieuwing van productgroepen om de behoeftes van de medische markt te vervullen
  • Expertise: productkennis en marktkennis
  • Support: sterke service gedurende de samenwerking

Onze Visie:

Stel je voor een wereld waarin elke mens kan toegang hebben tot de beste en betaalbare gezondheidszorg. Dat is onze inzet.

Onze Missie:

CARDIMED B.V. levert in rond 50 landen medische hulpmiddelen aan ziekenhuizen, medische groothandelaren, zorgverleners en hun patiënten. Ongeacht hun ras, religie of politieke affiliatie.

Onze Cultuur:

CARDIMED B.V. investeert in de ontwikkeling van de juiste cultuur bestaand uit respect, professionaliteit en beloning. Deze cultuur creëert een hoog intern en extern tevredenheidsniveau. CARDIMED B.V. biedt een professionele cultuur ten behoeve van de medewerkers en externe relaties.

Onze visie is dat wij geloven dat wanneer het met ons goed gaat, het met onze klanten ook goed gaat. Om tot een optimaal service niveau te komen, heb je de beste vakmensen nodig. Wij bouwen onze organisatie/bedrijf op dit geloof. We zijn dan ook een waarde gedreven organisatie.

We handelen integer in alles wat we doen

Ieder is verantwoordelijk voor de hoogste standaarden van gedrag, eerlijkheid en rechtvaardigheid in alle aspecten van ons werk. We vervullen onze beloften als verantwoordelijke medewerkers. We zullen consistent iedere klant volgens onze standaarden behandelen met al het respect die ze verdienen.

Klanttevredenheid

We zijn toegewijd aan de tevredenheid van onze klant. We geloven in het respecteren van onze klanten, luisteren naar hun vragen en het begrijpen van hun verwachtingen.

Wederzijds vertrouwen en respect voor ieder individu

We luisteren naar onze klanten met empathie en communiceren open en eerlijk.

Lever de beste service

We proberen onze service telkens te verbeteren en ontwikkelen door het vergroten van onze kennis van producten en het luisteren naar de verwachtingen en benodigdheden van onze klanten.