CARDIMED – Privacy Policy

Privacyverklaring

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens goed beschermd worden. Daarom dragen wij er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen, met welk doel wij dit doen en met wie deze gedeeld kunnen worden. Wij kunnen de privacyverklaring wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Heeft u na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen, laat het ons dan weten via info@CARDIMED B.V..nl of via +31(0)43 2043000.

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle (persoons)gegevens die CARDIMED B.V. verzamelt en verwerkt van bezoekers van de website en alle diensten van CARDIMED B.V.. Door gebruik te maken van onze website en/of diensten geeft u toestemming voor verwerking van uw persoonsgegevens volgens deze privacyverklaring.
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op het gebruik en de verwerking van persoonsgegevens van websites van derden die via hyperlinks te benaderen zijn. CARDIMED B.V. is ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor advertenties van derden.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Bestelling verwerken en uitleveren
Voor het verwerken en uitleveren van uw bestelling hebben wij uw naam, e-mailadres, factuur- en afleveradres(sen), betaalgegevens en telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen wij u op de hoogte houden over uw bestelling en uw bestelling laten bezorgen. Deze gegevens verwerken wij in een boekhoudprogramma op ons eigen server. Uw naam en afleveradres geven wij (indien nodig) door aan onze bezorgdiensten. Deze externe partijen zullen de privacy en veiligheid van uw persoonsgegevens borgen.
Formulieren op onze website

Als u een e-mail, een contactformulier met naam, telefoonnummer en e-mailadres of een retourformulier met persoonsgegevens naar ons stuurt, dan worden de gegevens van de e-mail, het contactformulier of het retourformulier alleen gebruikt voor volledige beantwoording en/of afhandeling daarvan.

Gebruik van cookies

Welke cookies
De website van CARDIMED B.V. maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat door uw browser op de harde schijf van uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. Analytische cookies gebruiken wij om bijvoorbeeld bezoekersstatistieken bij te houden. Zo krijgen wij beter inzicht in het functioneren van onze website. Functionele cookies zijn nodig om onze webshop te laten functioneren. Wij gebruiken geen trackingcookies (cookies die individueel surfgedrag bijhouden en profielen opstellen om bijvoorbeeld gerichte advertenties mogelijk te maken)! Indien dit wel het geval is, zullen wij dit in deze verklaring opnemen en vragen wij individuele toestemming om deze te mogen plaatsen.

Cookies wissen en blokkeren
Sessie cookies worden na elk bezoek automatisch verwijderd. Permanente cookies kunt u via de browserinstellingen op ieder gewenst moment verwijderen. U kunt er tevens via de browserinstellingen voor kiezen om geen cookies toe te staan. Houd er dan wel rekening mee dat dit invloed heeft op de werking van onze website. Voor meer informatie over het blokkeren en verwijderen van cookies kunt u de handleiding en instellingen van uw browser raadplegen.

Google Analytics

Wij registreren geen gegevens over het gebruik van onze website met cookies van Google Analytics.

 

Beveiliging en bewaring

Alle medewerkers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wij nemen de passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen. Zo worden de gegevens die u via de website invoert, versleuteld via een Secure Socket Layer (SSL) verbinding verzonden, en worden de gegevens opgeslagen op beveiligde servers in Nederland. Voor onze administratie maken wij gebruik van een online boekhoudprogramma. Deze voldoet aan strikte veiligheidseisen en wordt regelmatig getest door externe specialisten. De veiligheid van uw persoonsgegevens wordt hierdoor gewaarborgd.

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan redelijkerwijs noodzakelijk gezien de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld. U kunt ons op ieder moment verzoeken om gegevens te verwijderen of aan te passen. CARDIMED B.V. kan ervoor kiezen om bepaalde persoonsgegevens niet (direct) te verwijderen indien dit gezien wettelijke bewaartermijnen van CARDIMED B.V. verplicht is, en het bewaren van deze gegevens geen onevenredige inbreuk maakt op uw privacy.
Inzage, correctie en verwijdering

CARDIMED B.V. houdt zich aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens.  Als u klant bij ons wordt, maken wij een account voor u aan. Binnen dit account kunnen bepaalde gegevens bovendien op ieder gewenst moment worden gewijzigd. U kunt uw eigen persoonsgegevens opvragen en verzoeken om deze te laten corrigeren of verwijderen door een mail te sturen naar info@cardimed.nl

Als u klachten heeft over de manier waarop wij met uw gegevens omgaan, laat ons dit dan weten, zodat wij hiermee aan de slag kunnen. Komen wij onze verplichtingen niet na, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Vragen, bezwaren, verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van persoonsgegevens kunnen worden verstuurd naar: info@cardimed.nl
Aanpassen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Het verdient daarom aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld in te zien, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Herzien: mei 2018

CARDIMED B.V. BV

Stationsplein 8 R
6221 BT Maastricht

Chamber of Commerce: 56246145

VAT: NL852038781B01
info@cardimed.nl
+31 (0) 43 204 3000

Last Edited on 2018-05-20