Onze visie is dat wij geloven dat wanneer het met ons goed gaat, het met onze klanten ook goed gaat. Om tot een optimaal service niveau te komen, heb je de beste vakmensen nodig. Wij bouwen onze organisatie/bedrijf op dit geloof. We zijn dan ook een waarde gedreven organisatie.

We handelen integer in alles wat we doen

Ieder is verantwoordelijk voor de hoogste standaarden van gedrag, eerlijkheid en rechtvaardigheid in alle aspecten van ons werk. We vervullen onze beloften als verantwoordelijke medewerkers. We zullen consistent iedere klant volgens onze standaarden behandelen met al het respect die ze verdienen.

Klanttevredenheid

We zijn toegewijd aan de tevredenheid van onze klant. We geloven in het respecteren van onze klanten, luisteren naar hun vragen en het begrijpen van hun verwachtingen.

Wederzijds vertrouwen en respect voor ieder individu

We luisteren naar onze klanten met empathie en communiceren open en eerlijk.

Lever de beste service

We proberen onze service telkens te verbeteren en ontwikkelen door het vergroten van onze kennis van producten en het luisteren naar de verwachtingen en benodigdheden van onze klanten.

Het hoofdkantoor van CARDIMED B.V. is gevestigd in Maastricht. CARDIMED B.V., gevestigd in Maastricht, Nederland, maakt deel uit van een groep ondernemingen die zich hebben ontwikkeld tot een wereldwijde inkooporganisatie (GPO) voor medische hulpmiddelen en farmaceutische produkten. Onze organisatie bestaat uit verschillende afdelingen met de focus op cardiologische-, neurologische-, orthopedische-, chirurgische-, tandheelkundige producten, wondverzorging en sport care. We hebben samenwerkingsverbanden met internationale marktleiders in medische fabrikanten en leveranciers wereldwijd. Dit samen met onze 25 jaar ervaringen binnen de medische branche zorgt ervoor dat we onze klanten de beste producten samen met de beste service aanbieden.

Onze groep van bedrijven bestaat uit verschillende bedrijven in Duitsland, Turkije, Verenigde Staten, Polen, Zwitserland en Nederland.
Onze producten worden verzonden naar onze gewaardeerde klanten in meer dan 50 landen over de hele wereld. Ons doel is om uit te groeien tot een onafhankelijke partner die de beste producten en service biedt voor onze klanten.